Updates

Wij houden onze klanten graag op de hoogte van alles wat er speelt bij ons én in de branche. Daarom vind je hier de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten. 

Bushbaum Ladestroken Asilva

13 januari 2023

Nieuws

Bushbaum Ladestroken, dezelfde kwaliteit in minder tijd

Wist je dat er uit Bushbaum ladestroken nagenoeg perfect een ladebodem en rugwand gezaagd kan worden voor een la? Hierdoor werk je sneller, efficiënter en produceer je minder restafval. Dit maakt Bushbaum ladestroken handzaam voor iedere verwerker en beter voor het milieu.

Lees meer

Demo Event Asilva

25 mei 2022

Nieuws

Aangenaam Akoestiek

Woodline panelen kunnen in elk type interieur worden toegepast. De Woodline panelen hebben een moderne, natuurlijke én tijdloze uitstraling, daarmee zijn ze veelzijdig en gaan ze jarenlang mee.

Lees meer

UPDATE WEBSITE WOODLINE

4 mei 2022

Nieuws

Made in Europe: Samen Duurzaam Vernieuwen

Bijdragen aan het behoud van onze aarde, dat vinden wij belangrijk. Zeker in een sector waar grondstoffen en materialen uit de natuur de basis van het eindproduct vormen. Die materialen hebben we nu en ook later nodig. Door Samen Duurzaam te Vernieuwen bundelen we krachten, zetten we in op innovatieve oplossingen en maken we samen duurzame keuzes. En dat start bij ons.

Lees meer

WOODLINE NIEUW 528X352

23 februari 2022

Nieuws

Innovatie

Nieuw: Woodline Graphite

Aangenaam Akoestiek presenteert het nieuwste akoestische paneel. Deze Graphite panelen hebben een industriële en tegelijkertijd chique uitstraling. Het Woodline paneel bestaat uit een hoge kwaliteit zwart gelakt door-en-door zwart essen fineer stroken die geplaatst zijn op een PET-vilt onderlaag.

Lees meer

528X352 Logo

7 februari 2022

Nieuws

Innovatie

Egger PerfectSense Feelwood

Mat en textuur voor de eerste keer gecombineerd! Het matte, fluweelzachte, gelakte oppervlak met synchrone Feelwood textuur leunen nog dichter aan bij de natuur en maken indruk door hun authentieke look & feel. Dankzij de lage glansgraad zien houtreproducties er natuurlijker uit. Kortom: deze innovatie van Egger weerspiegelt de trend van matte, geoliede echte houtoppervlakken.

Lees meer

Linoplus

13 december 2021

LinoPlus

Comfort, design en duurzaam in één. LinoPlus heeft Furniture Linoleum verwerkt tot kant-en-klaar plaatmateriaal. Het matte oppervlak in combinatie met de warme en zachte textuur geeft een unieke beleving. Een meerwaarde in elk interieur!

Lees meer

TEST 3.1

10 november 2021

Nieuws

Nieuw in Impression Fineer:

Eucalyptus is een duurzame keuze met een rustige en luxe uitstraling.

Lees meer

Bar Lunchroom 736X491

27 oktober 2021

Nieuws

Make it with paper

Puurheid in haar volmaakte vorm. Zowel de uitstraling als samenstelling van Richlite.

Lees meer

Home Kleurenatelier

1 september 2021

Nieuws

Nieuw: website en het 3D kleurenatelier

Eenvoudiger en sneller dan ooit

Lees meer