Egger PerfectSense Feelwood

Nieuws

Innovatie

Egger PerfectSense Feelwood

Mat en textuur voor de eerste keer gecombineerd! Het matte, fluweelzachte, gelakte oppervlak met synchrone Feelwood textuur leunen nog dichter aan bij de natuur en maken indruk door hun authentieke look & feel. Dankzij de lage glansgraad zien houtreproducties er natuurlijker uit. Kortom: deze innovatie van Egger weerspiegelt de trend van matte, geoliede echte houtoppervlakken.

De speciale eigenschap van deze productinnovatie is de matte PerfectSense afwerking op een synchrone Feelwood textuur. De PerfectSense Matt gelakte afwerking geeft het oppervlak zowel een aangename matte look & feel als een antifingerprinteigenschap, die voor eenvoudige reiniging zorgt. PerfectSense Feelwood gelakte platen kunnen voor tal van verticale toepassingen gebruikt worden, ook in de keuken en badkamer.
De focus van de nieuwe decors ligt vooral op natuurlijke elementen om een ongekende authenticiteit te bereiken: zo heeft de Cuneo eik bijvoorbeeld spinthout details, de Garonne eik heeft een natuurlijke glans, de Halifax eik bruin heeft smalle scheuren en de Riffian eik heeft een geplankte look.

Nieuwsgierig naar deze fantastische innovatie? Klik hier en vraag een meteen een staal aan!

528X352 Logo

Ga terug