NOMINATIE HORECAVA


NOMINATIE HORECAVA
Acrylic Couture genomineerd voor de HORECAVA Innovation Award!
Prachtige sprankelende collectie van Acrylic couture genomineerd voor de HORECA Innovation Award 2015, categorie: Concepts, Interior & Design. Te zien op de HORECAVA 2015 12-15 januari, stand “Wandbeleving” Standnummer 01.316.
acrylglas – exclusief toegepast in een compleet nieuw licht:
Met onze collectie Acrylic Couture weten we interieurdesigners, architecten, opdrachtgevers en eindgebruikers compleet te verrassen. In Acrylic Couture is een unieke materiaalstructuur vervat: hoogwaardig textiel, gesteente of edelmetaal. Het handwerk en de structuur van de gekozen materialen, de manier van plooien en de kleurcompositie van de tussenlagen maken het onvergelijkbaar. De zeven speciaal voor deze lijn in Italië ontworpen designs stralen luxe, raffinement, exclusiviteit en gratie uit. Haute couture in vaste materialen. het geheel is een samenspel van glans & schittering, schaduw & licht, kleuren & vormen. 
De nanodeeltjes in de transparante basis zorgen voor extra helderheid en lichtwerking. Met behulp van licht- en ledtechniek ontstaan boeien- de stralende effecten in de ruimte. laat u zich inspireren door de collectie van acrylic Couture. Kijk op de website www.asilva.nl


Uw monstermand

0 monsters
Monsters aanvragen