IMI


Imi-beton, Imi-roest en Imi-Altholz zijn de gebruiksvriendelijke
beton, metaal en houtlook, niet van echt te onderscheiden!

Imi-beton is MDF of HPL eenzijdig voorzien van een minerale spachtelmassa welke bestaat uit natuurlijk marmerzand. Het resultaat: een decoratieve, lichtgewicht betonlook. Imi-beton is verkrijgbaar met gladde en geplankte structuur en in de kleuren grijs, antraciet en wit.

Imi-roest is MDF of HPL eenzijdig voorzien van een minerale spachtelmassa welke bestaat uit marmerpoeder, roest en metaaldeeltjes. Deze roestige metaallook is verkrijgbaar in een gladde uitvoering, met een wafelstructuur en met een karakteristieke dieptewerking.

Imi-altholz maakt het mogelijk “oud hout” toe te passen zonder de ongemakken daarvan. Geen splinters, geen stof en wel de uitstraling van gebruikt hout.

De gehele collectie is met traditionele gereedschappen zeer eenvoudig zelf te verwerken. De naden kunnen vrijwel naadloos worden weggewerkt. Een massieve uitstraling, maar dan lichter van gewicht.

De uitvoering met MDF heeft een standaard afmeting van 2600x1010mm en een dikte van ca.20mm. Het HPL is standaard beschikbaar in 3030x1280mm.

Naast deze items heeft Imi-beton een witte klinkerlook en antraciet leisteenlook in haar programma.

Uw monstermand

0 monsters
Monsters aanvragen